Handelsbanken lukker i Sdr. Felding

Handelsbanken lukker sin filial i byen og satser fremover på Kibæk

10. september 2020, 16.44

Handelsbanken lukker sin Sdr. Felding-filial. Fremover skal kunderne betjenes fra filialen i Kibæk. Foto: Ida True Berg

SDR. FELDING Handelsbanken lukker sin filial i Sdr. Felding 28. oktober.

- Vi har valgt at konsolidere vores filialnetværk, fordi vi tror, at vi kan levere et endnu stærkere tilbud til vores kernekunder ved at samle vores kompetencer.

Det forklarer Nadja Schack Fucke, direktør i Handelsbanken Kibæk-Sdr. Felding, i en pressemeddelelse.

Handelsbanken i Danmark ønsker at styrke rådgivningstilbuddet til kunderne. Derfor samles og styrkes filialnetværket og antallet af fysiske filialer reduceres, som der også står i pressemeddelsen. Det betyder blandt andet, at Handelsbanken lægger sine to filialer i Kibæk og Sdr. Felding sammen.

- Et stærkt, samlet medarbejderteam i Kibæk vil kunne give kunderne endnu bedre og mere specialiseret rådgivning, både på privat- og erhvervssiden. Desuden vil det give medarbejderne bedre udviklingsmuligheder og et stærkere fagligt miljø, understreger hun.

Indledende øvelser først på året

Handelsbanken tog det første skridt til en sammenlægning i Kibæk og Sdr. Felding i starten af året og reducerede åbningstiden i Sdr. Felding til to dage ugentligt. Nu tager banken skridtet fuldt ud ved at lukke Sdr. Felding-filialen, men man vil stadig være synlig og engageret i byen.

- Som filial kommer vi til at dække et større geografisk område, men vi fortsætter med at engagere os lokalt i både Kibæk og Sdr. Felding. Vi møder stadig vores kunder der, hvor det passer dem bedst – vi kører ud til møder, inviterer ind til møder og kommunikerer digitalt. Vores decentrale model og princippet om at være tæt på kunden rykker vi ikke ved. I Handelsbanken har vi fortsat mandat til at træffe egne beslutninger lokalt. For kunderne giver det blandt andet handlekraft og gode kundeoplevelser, siger Nadja Schack Fucke.

En del af udviklingen

Sammenlægningen af filialerne afspejler den udvikling, der ses overalt i bankverdenen.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde kunderne fra Sdr. Felding velkommen her i Kibæk. En del af kunderne har vi jo allerede mødt. Alle er velkomne til at komme forbi og hilse på vores team, og vi vil stræbe efter at skabe en smidig overgang for kunderne. Det vil være en fordel for mange, at vi fortsat kan mødes på telefon, fysisk eller digitalt, så vi kan sikre en god kundeoplevelse og høj tilgængelighed, uanset hvor vi mødes, siger Nadja Schack Fucke.