Netværk i gårdhaven

9. juni 2021, 10.03

Det er et par år siden, der blev ryddet grundigt op i gårdhaven ved Hotel Vildbjerg. Torsdag aften vender Vildbjerg Netværks Café tilbage og holder generalforsamling. Foto: Henrik Ole Jensen

VILDBJERG Det er godt et par år siden, frivillige fra den dengang nystartede Vildbjerg Netværks Café var i fuld gang i gårdhaven ved Hotel Vildbjerg.

Der blev ryddet op og gjort klar, så både netværkscaféen og hotellet kunne gøre brug af stedet.

I morgen, torsdag, indtager Vildbjerg Netværks Café stedet, når der er generalforsamling. Vildbjerg Netværks Café er et sted drevet af frivillige kræfter, som holder til i det tidligere diskotek i tilknytning til Hotel Vildbjerg. Ved morgendagens generalforsamling bliver der også musik. Den leverer Svend Erik Larsen med sin guitar. Svend Erik Larsen er kendt fra bands som Shamrock, FolkZone og FolkFriends, og han har spillet mange hunderede koncerter. I gårdhaven er der maksimalt plads til 50, men der er også mad med i forestillingen. Det hele er gratis. Vildbjerg Netværks Café har haft en drøj opstart, som ikke er blevet nemmere at et år med periodevise nedlukninger. Konceptet i netværkscaféen er, at man med et årsmedlemskab har adgang til alt, der bliver arrangeret - lige fra e-sport til bogcafé og kreativt værksted eller bare hyggeligt samvær. Det har dog knebet for netværkscaféen at skaffe de medlemmer, der er nødvendige for at få stedet til at løbe økonomisk rundt, når den ikke længere bor gratis til leje.

Indlæser debat...