De aktive tager på skulpturtur

»De Aktive 60ere« mødes for første gang siden sidste års sommerfest

7. maj 2021, 11.36

»Vaskebjørnene« sørger for at holde både blanke og ru overflader skinnende og algefri. Ved mødet på tirsdag skal »De Aktive 60’ere« rundt og se og høre om kunstværkerne. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG »De Aktive 60ere« kan mere end at sørge for, at Vildbjergs skulpturer er pæne og rene. Et frivilligt hold af »Vaskebjørne« tager en tur med kost og spand hvert forår, og tirsdag i næste uge kan medlemmerne af »De Aktive 60ere« nyde synet, når et medlemsarrangement går rundt til byens forskellige kunstværker. Her skal de både se på og høre om de forskellige værker.

Det er første gang siden sommerfesten i 2020, at foreningen holder et arrangement, og på grund af de fortsatte restriktioner, skal formiddagskaffen nydes udendørs.

Det sker på Vildbjerg Sports- og Kulturcenters terrasse, og ud over mundbind eller visir, skal man også sørge for en passende påklædning.

Efter kaffen er der gåtur rundt i byen. Deltagertallet afgør, om det bliver sightseeing i en stor gruppe eller i flere små.

Tilmelding til mødet 11. maj skal ske til formand Knud Bunde senest lørdag.

»De Aktive 60ere« har allerede sat de næste arrangementer i kalenderen. 15. juni skal årets vildbjergenser 2020 hyldes. Hun hedder Birthe Luckmann. Desuden vil der være foredrag om den skole i Gambia, hvor foreningen har nogle sponsorbørn.

Indlæser debat...