Medie: FCM viser interesse for Silkeborg-komet

Den danske U21-landsholdsspiller Rasmus Carstensen er ifølge Ekstra Bladet på ønskelisten i FCM. Også ung norsk back florerer på rygteplan

Udgivet:28. januar 2022, 09.30

Læsetid:1 minut

21-årige Rasmus Carstensen har været en profil på Silkeborgs hold i denne sæson. Højrebacken har været direkte involveret i fire mål i form af mål og assists. Nu meldes FCM interesserede i den talentfulde back. Foto: Martin Ballund

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD FC Midtjylland har været på jagt efter en ny højreback siden Dion Cools afgang tidligere i transfervinduet. Det har sportschef Svend Graversen tidligere bekræftet overfor Herning Folkeblad.

Men det har indtil nu været småt med navne på rygtebørsen som ny konkurrent til Joel Andersson på positionen.

En varm kandidat skulle dog ifølge Ekstra Bladet være Rasmus Carstensen fra Silkeborg IF.

Den teknisk dygtige og angrebsivrige højreback har været fast mand på det danske U21-landshold i halvandet år og været en markant profil på Silkeborgs hold, der har overrasket mange efter oprykningen til Superligaen sidste sommer.

Rasmus Carstensen tegnede sig i efteråret for et mål og tre assists i Superligaen og var en del af et velsmurt angrebsspil hos oprykkerne.

Ekstra Bladet påpeger dog, at Silkeborg IF som udgangspunkt nødigt vil slippe sin U21-landsholdsspiller i vintervinduet - med mindre transfersummen er attraktiv.

Historien melder indtil videre intet om, hvilket beløb Silkeborg forventer.

Et andet navn, der florerer på rygtebørsen, er Sebastian Söraas Sebulonsen. Den 22-årige norske højreback spiller i Viking FK fra Stavanger og på det norske U21-landshold. Også han matcher den søgeprofil, FCM ofte foretrækker: Ung spiller med potentiale til videreudvikling og udsigt til fremtidigt salg med profit.

Dion Cools er udlejet til Zulte Waregem i Belgien i foråret. Klubben har angiveligt en aftale med FCM om, at klubben får lov at matche beløbet, hvis en anden klub byder på ham til sommer.