Billetsalget er i gang: Danmark mod Færøerne på MCH Arena

12. februar 2020, 12.11

Sådan så det ud, da Herrelandsholdet senest spillede på MCH Arena. Det var mod Østrig tirsdag 16. oktober 2018. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

HERNING MCH Arena bliver klædt i rødt og hvidt, når herrelandsholdet spiller årtiets første landskamp mod Færøerne fredag 27. marts klokken 18.00.

Er du en af dem, som glæder sig til at se Simon Kjær, Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og de andre stjerner på tæt hold, så kan du nu købe billetter via DBUs hjemmeside, hvor de netop er blevet sat til salg.

Det er en spændt landstræner, der ser frem til at få samlet landsholdet.

- Jeg glæder mig til at få holdet samlet igen, når vi tager mod Færøerne. Det bliver den første vigtigste test i forberedelserne frem mod EM til sommer. Færøerne er et kompetent hold, som ikke giver ved dørene, udtaler Åge Hareide i en pressemeddelelse.

I Herning skal landsholdet igen træne på den nye hybridbane, som blev indviet i efteråret, og det vækker glæde hos landstræneren.

Læs også
Se alle billederne: Christian Eriksen og Simon Kjær indviede ny hybridbane ved Herning Fremad

- Det er en rigtig god træningsbane og fine forhold i Herning, så det passer os rigtig godt at vende tilbage dertil. Vi var der også op til de vigtige kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland i november, og det endte jo meget godt, siger Åge Hareide.

Senest Herrelandsholdet spillede i Herning var tilbage i oktober 2018 i testkampen mod Østrig. Ved den lejlighed blev det til en flot 2-0 sejr, hvor Martin Braithwaite og Lukas Lerager stod bag scoringerne.

Læs også:
Leragers perle banede vejen for dansk sejr i Herning

Leragers mål blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december.

Kampen er samtidig starten på et år, der både byder på EM og Nations League.