Frivilligkoordinator har altid en ny nød at knække

65-årig herningenser holder styr på nogle af de frivillige under Himmelske Dage på Heden, og det gør han ganske frivilligt

31. maj 2019, 15.57

Hermann Christensen får mange opkald på sin telefon for tiden, hvor han skal holde styr på afviklingen af den frivillige indsats under Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen lørdag aften. Foto: Flemming Hansen

HERNING En notesblok i A4-størrelse, tre farvede chartek med skemaer og oplysninger på hoteller samt andre papirer ligger ved computeren på bordet i køkken-alrummet hos Hermann Christensen i privaten på Engholm Søpark.

Det er herfra, han styrer arbejdet med at få koordineret indsatsen for de mellem 190 og 200 frivillige, som skal arbejde før, under og efter Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen lørdag aften.

I oktober sidste år kom han med i det udvalg, som sørger for afviklingen af showet i anledning af kirkefestivalen Himmelske Dage på Heden, og hans opgave er at være koordinator for de frivillige.

Han står også for at sikre, at udenlandske gæster, værter og kunstnere, som skal optræde til showet, bliver hentet i lufthavnen, og han skal finde overnatning til dem og andre honoratiores.

En masse små ændringer...