Forum Søndag: Herning Folkeblad præsenterer nyt digitalt søndags-univers

Både nuværende og nye læsere kan godt glæde sig til Herning Folkeblads nye Søndags Forum

13. maj 2020, 17.23

- Vi glæder os meget til at præsentere vores nye digitale søndagsunivers Forum Søndag for læserne og brugerne på søndag på forumsondag-herning.dk, siger adm. direktør Alex Nielsen, Herning Folkeblad. Foto: Flemming Hansen

Herning Folkeblad Kom tæt på 44-årige Gitte Guldberg fra Sunds, som efter lang tids tilløb har skrevet en bog om sin søn, der for år tilbage døde blot få måneder gammel. Hør hende læse op fra historien om, hvordan hun tacklede sit livs største udfordring.

Eller var det noget at blive klogere på Astrid Lindgrens populære Pippi Langstrømpe, der fylder 75 år 21. maj? Eller måske vinde retten til en ekstra spandauer hjemme ved søndagsbordet i en quiz om lokale nyheder fra denne uge?

Det er i alt fald tre af de indholdselementer, Herning Folkeblad kan præsentere for læserne og brugerne, når vi på søndag 17. maj skriver et lille stykke dansk mediehistorie.

Det sker, når vi lancerer vort nye digitale søndagsunivers - Forum Søndag - der er en håndplukket søndagsbuket af gode historier, som vi har valgt ud til vores eksisterende abonnenter og til nye, interesserede læsere og brugere.

Adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør for Mediehusene Midtjylland, Alex Nielsen, fortæller, at det nye univers præsenteres i samarbejde med Herning Folkeblads søsteravis Midtjyllands Avis i Silkeborg - i to lokale udgaver.

Overblik og fordybelse

Forum Søndag bliver et miks af interviews med spændende lokale mennesker, udvalgte nyhedshistorier fra ugen, aktuelle portrætter, livsstilsstof, bolig, fotoserier, meninger samt populært underholdningsindhold som quiz, krydsord og sudoku.

- Forum Søndag giver de eksisterende abonnenter noget ekstra, men initiativet er også i høj grad et tilbud til nye læsere. Søndagen egner sig til fordybelse. Vi tror, der er et behov for et attraktivt og læseværdigt produkt til den hyggeligste dag i ugen, hvor du måske har lidt mere tid og ro til den gode læseoplevelse og til at samle op på lokale begivenheder efter en travl uge, siger Alex Nielsen.

Desktop, tablet og mobil

Forum Søndag er det nyeste skridt i Mediehusene Midtjyllands digitale satsning. I løbet af det næste år lanceres yderligere digitale sites, der eksempelvis kan dække et afgrænset geografisk område eller et bestemt interesseområde.

Både de kommende sites og det nye søndagsunivers kan bruges fra såvel desktop som tablet, mobil og via app. Du finder det fra søndag morgen på: forumsondag-herning.dk - eller via din Herning Folkeblad-app, som netop er kommet i en ny version.

Vi håber du vil tage godt imod det.