Herning Blue Fox hyrer rutineret svensker som cheftræner

Per "Pelle" Hånberg er ny cheftræner i Herning Blue Fox, hvor han erstatter finske Pekka Tirkkonen.

Udgivet:17. maj 2023, 19.31

Læsetid:1 minut

Per Hånberg stod senest i spidsen for Frederikshavn White Hawks. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

HERNING Ishockeyklubben Herning Blue Fox har fundet sin nye cheftræner.

Det bliver den 56-årige svensker Per "Pelle" Hånberg, der senest har stået i spidsen for ligarivalerne Frederikshavn White Hawks.

Det skriver Herning Blue Fox på sin hjemmeside onsdag aften.

Hånberg afløser finske Pekka Tirkkonen, som Herning for et par uger siden meddelte ikke ville få forlænget sin kontrakt, der havde udløb.

Hånberg kommer til Herning med 23 års trænererfaring. Han har blandt andet stået i spidsen for Karlskrona i den bedste svenske række, SHL, samt været træner i Schweiz.

Ud over ansættelsen af svenskeren er setuppet omkring holdet også blevet tilføjet flere ressourcer og kompetencer, skriver klubben.

- Vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson efter sommerferien. Truppen ser allerede nu stærk ud, og vi har en rigtig god pipeline af spillere, som vi er i dialog med, for at vi sammen med "Pelle" som cheftræner kan gå en mindst ligeså god sæson i møde, som den vi netop er gået ud af, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard.

Efter en del års tørke nåede Herning Blue Fox i den forgangne sæson DM-finaleserien, som Aalborg Pirates vandt 4-2, og vandt pokaltitlen.

/ritzau/