Drukleg gik galt - fik inspiration fra russer i YouTube-video: Ikastbo smadrede ølflaske i hovedet på sig selv

29. september 2020, 12.23

Foto: Martin Ballund

IKAST Bare fordi, man har set en stangstiv russer gøre noget i en video på internettet, behøver man ikke efterligne det. Dét bør være erfaringen for en 27-årig mand fra Ikast, som i weekenden var til fest på Falster.

Lolland-Falsters Folketidende oplyser, at politiet klokken 00.12 natten til søndag blev kaldt til en adresse på Stubbekøbingvej i landsbyen Systofte Skovby på Falster.

Meldingen lød på, at en mand havde fået et glas i hovedet, blødte fra halsen og ikke var ved bevidsthed.

Da betjentene kom frem, kunne de dog erfare, at manden var ved bevidsthed, og at der ikke var tale om et smadret glas, men en flaske.

Betjentene erfarede også, at offer og gerningsmand var samme person: Nemlig den 27-årige mand, som havde fået glasset i hovedet ved egen uforsigtighed.

Ifølge politiets patrulje var der tale om en drukleg, der var gået galt, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Druklegen gik ud på at slå sig i hovedet med et glas eller en flaske, og det var gået godt for de fire foregående deltagere ved festen.

Den 27-årige mand fra Ikast var dog knap så heldig og havde smadret en flaske med hovedet, hvorved han havde skåret sig.

På skadestuen fortalte den 27-årige, at inspirationen til druklegen var kommet fra en video på YouTube, hvor en russisk mand var set gøre det samme.