Ord, som pålægger drab

13. august 2019, 10.00

Peter Langborg.

ORD Poul Riis Jensen (PRJ) havde her i avisen fredag 9. august et indlæg under overskriften »Ord har betydning«, i hvilket han forsøger at retfærdiggøre den tiltagende politiske korrekthed, medens han samtidig helt utilstedeligt forsøger at gøre Trump og Støjberg til årsag for nogle kriminelle handlinger.

PRJ har ret i, at ord har betydning, men de har alene den rette betydning, når de ikke pakkes ind i den politiske korrekthed, som PRJ synes at mene skal danne grundlag for, at vi skal kunne opretholde ytringsfriheden.

Nu synes det åbenlyst, at den tiltagende kriminalitet, vi ser såvel herhjemme som globalt, har sit udspring i en eneste bog - Koranen. En bog, som de politisk korrekte har tendens til at hylde,frem for at afvise med den lede, som denne fortjener. Denne bog viser netop hvor stor betydning ordet har, når nogle fanatikere tager disse ord til sig.

I bogen finder vi adskillige hadfyldte sura, som direkte opfordrer til drab på anderledes tænkende. Herunder blot nogle enkelte af disse. Sura 12.29 O i troende, bekæmp de vantro, som bor i jeres naboskab; lad dem føle hele jeres strenghed. Sura 48.17 I skal bekæmpe folk medmindre de bekender sig til Islam. Sura 4.90 Tag derfor ikke nogen af de vantro som venner, førend de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem.

Politisk korrekthed er en svøbe og denne bogs følgesvend. Politisk korrekthed fjerner vor modstandskraft/-vilje overfor den fjende, som løbende får lov at vandre over vore grænser, hvilket er den direkte vej til udslettelse. Hvorimod vi så længe vi kalder en spade for en spade, så kan alle forstå, hvad der bliver sagt og dermed lade sig orientere objektivt om, hvad der foregår lige foran næsen på os.

Trump og Støjberg har ingen skyld i denne kriminalitet, de er derimod begge nogle af vore fremmeste forsvarere mod samme. Du har dog ret i, at fravalget af Støjberg i Vs ledelse bør fortolkes som endnu en politisk korrekt moderation af Vs indvandrerpolitik og dermed synes endnu et parti i Danmark at have overgivet sig til det kalifat, som en bog fyldt med hadefulde ord ønsker, at dens fanatiske læsere nedkaster over os uretmæssigt tænkende.