Fighter-pokal blev væk i Wikheims flyttekasse

Der måtte i hast indkøbes en ny pokal til Årets Pokalfighter i DBU Pokalen, da vandrepokalen er forsvundet

2. juli 2020, 08.56

FC Midtjyllands Gustav Wikheim (t.v.) blev pokalfighter efter finalen sidste år mod Brøndby, men han ved ikke, hvor vandrepokalen er blevet af. Pokalen blev overrakt af Christian Heide-Jørgensen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FODBOLD 65 spillere har gennem tiden kunnet lade sig hylde som Årets Pokalfighter efter finalen i den danske pokalturnering.

I aftes blev Anders K. Jacobsen kåret til pokalfighter, og han modtog en anden pokal end den sædvanlige vandrepokal.

For Gustav Wikheim, som sidste år modtog hæderen efter FC Midtjyllands sejr over Brøndby, var ikke klar over, at det var en vandrepokal, og han ved ikke, hvor den befinder sig.

Den norske offensivspiller blev efter sæsonen solgt til Al Fateh i Saudi-Arabien, og i processen omkring flytningen er pokalen forsvundet.

- Jeg havde den i Danmark, men da jeg flyttede til Saudi-Arabien, flyttede min kæreste til Norge, og vi pakkede alle vores ting ned, siger Gustav Wikheim til tipsbladet.dk.

- Den ligger formentlig i bunden af en af kasserne, men jeg ved ikke, hvor den er.

Det er foreningen Danske Sportsjournalister, som hvert år kårer Årets Pokalfighter. Her har man valgt at købe en ny pokal, som nåede frem i 11. time.

- Jeg har virkelig gået og bidt negle og tjekket track and trace-nummeret fra GLS mange gange, fortæller Martin Davidsen, der er bestyrelsesmedlem i Danske Sportsjournalister.

- Den kom heldigvis tirsdag, hvor jeg kunne hente den hos min lokale pakkeshop. /ritzau/