Andreas Bo hitter i Herning - og tilbyder ekstra show

Billetsalget til Andreas Bos show FIFTI-FIFTI går så forrygende, at den folkekære komiker nu sætter et ekstra show i salg i Herning den 27. april 2017

Udgivet:23. februar 2017, 07.44

Læsetid:2 minutter

Andreas Bos nye show er så populært i Herning, at han har valgt at sætte et ekstra show i salg. PR-foto

6 år siden

Komik Med udgangspunkt i tilfældighedernes betydning for livet tager Andreas Bo snart på sin nye turné med showet FIFTI-FIFTI. Forestillingen med den alsidige komikers show i MCH Herning Kongrescenter er ved at være helt udsolgt. Derfor kan det midtjyske publikum nu glæde sig over, at der igen bliver mulighed for at sikre sig plads, da Andreas Bo sætter en ekstra forestilling i salg i Herning.

- Jeg er virkelig glad for, at så mange mennesker har ønsket at se mit nye show. Derfor skal der naturligvis laves endnu en forestilling, så endnu flere får mulighed for at grine med og have en fantastisk aften, når vi ses i Herning i april, siger Andreas Bo i en pressemeddelelse fra MCH.

Og der bliver rigeligt at grine ad, forsikrer Andreas Bo. I sine to tidligere shows forsøgte Andreas Bo at gøre sig klog på, om han - med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi - er et Plagiat eller en Original. Men i det nye show FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag. Publikum vil også være vidne til, at hver enkelt aften kan udfolde sig forskelligt, alt efter hvad tilfældet dikterer.

Vild med Herning

Det er dog nok ikke helt tilfældigt, at det midtjyske publikum og særligt herningenserne tager så godt imod Andreas Bos nye show. Han har nemlig en særlig kobling til byen. Gennem årene har han flere gange optrådt i MCH Herning Kongrescenter, og da Jyske Bank Boxen fyldte fem år i oktober 2015, var MCH ikke i tvivl om, hvem der skulle være frontperson og konferencier til den store folkefest i multiarenaen.

- Jeg er vild med Herning og den energi, der er i byen. Derfor var det også en stor ære for mig at få lov at fejre Jyske Bank Boxen sammen med hele byen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Herning og møde de mange skønne mennesker og ikke mindst et fantastisk publikum, siger Andreas Bo.

Ingen kender endnu udfaldet af showet, men komikeren garanterer, det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50 procent chance for, at det bliver plat!