Priscilla Presley tager Elvis med i Boxen

Musikelskere kan næste år opleve Elvis på det store lærred med gæste­optræden af Priscilla Presley, når »Elvis in Concert« gæster Herning

Udgivet:13. september 2016, 10.06

Læsetid:2 minutter

»Elvis in Concert« rammer Herning 13. maj næste år. foto: Graceland Archives

HERNING Takket være unikke optagelser får danske rock and roll-fans næste år mulighed for at få et helt særligt gensyn med Elvis Presley. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Under titlen »Elvis In Concert - The Wonder Of You« kommer publikum til at opleve en af verdens mest genkendelige stemmer akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen i Jyske Bank Boxen 13. maj 2017. Orkestret vil fremføre The King of Rock and Roll's mest kendte sange - det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley, der var gift med Elvis fra 1967 til 1973.

- Dette show bliver både storslået og bevægende på én gang. Med »Elvis In Concert« kommer man ikke tættere på en rigtig koncert med Kongen af Rock and Roll, siger Nicki Quist, leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

- Det store symfoniorkester, der spiller live, mens Elvis synger på storskærmene, bliver en uforglemmelig oplevelse. Med Elvis Presleys store appel til talrige generationer skal man nok ikke vente for længe med at sikre sig sin billet, fortsætter han.

Unik koncertoplevelse

Efter udgivelsen af albummet »If I Can Dream« i 2015, som toppede hitlisterne og solgte over en million eksemplarer i Europa, og en planlagt opfølger med titlen »The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra« kommer her muligheden for en eksklusiv koncertoplevelse med Elvis Presley på det store lærred, akkompagneret af et komplet symfoniorkester som del af en tour til 10 byer i Europa i maj 2017.

Den kritikerroste udgivelse »If I Can Dream« består ligesom efterfølgeren af arkivoptagelser med Elvis Presleys stemme og nye orkester-arrangementer af nogle af hans største hits samt masser af overraskelser inden for de genrer, som Elvis var eksponent for. Her er alt fra rock til gospel, country og ballader.

Priscilla Presley glæder sig

I forbindelse med koncerten vil der være en helt særlig gæsteoptræden fra Priscilla Presley, som glæder sig til den unikke oplevelse:

- Sikke en ære det er at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester, siger hun i pressemeddelelsen.

»Høj Pistolføring« og »Dallas«

Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter, har medvirket til at gøre Elvis' ejendom, Graceland i Memphis, Tennessee, til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed.

Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult-tv-serien »Dallas« og komedien »Høj Pistolføring«.

Billetsalget til »The Wonder Of You«-koncerten begynder på fredag klokken 10.