Satiremedie laver sjov med kviktest: Mand fra Herning er afhængig

22. februar 2021, 09.50

Foto: Rokokoposten

HERNING Hvis ikke vi selv har prøvet det, så kender de fleste af os i hvertfald en, som har prøvet at få en kviktest for covid-19, og som ikke synes, at det var en særlig behagelig oplevelse.

Og netop det emne har satiremediet Rokoposten taget under kærlig behandling. En af mediets seneste artikler handler nemlig om en 36-årig mand fra Herning, som er blevet afhængig af kviktest.

- Jeg indrømmer gerne, at jeg er blevet afhængig. Den der følelse - der er intet, som kan hamle op med den. End ikke at snuse en ordentlig omgang klorvand op i næsen kommer i nærheden af, selvom det også er skønt, siger den opdigtede karakter i artiklen, som hedder Markus Korsgaard og er ingeniør.

I artiklen fortæller den 36-årige herningenser, at han frygter den dag, det er slut med kviktest.

- Jeg er i gang med at undersøge, om der er andre ting, man kan blive testet for ved hjælp af næsepodning, og så må vi bare håbe, at jeg kan finde en klinik, som vil gøre det - om ikke andet så én gang om ugen, siger han.

Det er ikke første gang, at Rokokoposten laver sjov med noget fra det midtjyske.

Tilbage i 2019 bragte mediet en artikel med overskiften »Breaking: Sauron flytter til Brande«. Den artikel kom i kølvandet på den medieomtale Brande fik, da Bestseller ville bygge et 320 meter højt tårn.

Et tårn, der ifølge Rokokoposten ville stå lige så højt og tydeligt i landskabet, som Saurons onde tårn i Ringenes Herre-filmene.

Læs også:
Rokokoposten driller Bestseller-tårn: Superskurk flytter ind

I 2010 var det Herning og MCH der stod for tur kort efter at Boxen var blevet bygget. Her skrev Rokokoposten, at man i Herning nu planlagde at bygge dødsstjernen - et våben fra Star Wars-universet, der kan ødelægge planeter.