Lars Krarup og kommunen svigter børnene

Udgivet:03. marts 2020, 11.51

Læsetid:1 minut

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af henrik finn edtwodth andersen. Strynøvej 11 Hammerum, medlem af Nye Borgerlige

SKOLE Det er netop kommet frem, at Lars Krarup (V) og kommunen har ladet sig presse til at opgive opdelingen af Herningholmsskolen. En opdeling der netop var sket for at hjælpe alle områdets børn. Institut for Menneskerettigheder har med den store politisk korrekte grovfil tvunget kommunen, og dermed Lars Krarup, til at indgå forlig. Tvunget kommunen til at svigte børn i deres mest sårbare år.

Man svigter alle børnene, både danske og børn af indvandrere. I stedet for at udvikle den undervisning, der nu passer til de enkelte grupper, går man nu efter en socialdemokratisk model, nemlig den laveste fællesnævner.

Flere undersøgelser viser, at børn af indvandrere klarer sig dårligere blandt andet på grund af manglende danskkundskaber og støtte derhjemme fra. Med opdelingen ville der have været mulighed for at styrke tiltagende, få en svigtet gruppe med. Få styr på integrationen. Med aflysningen af opdelingen svigter man både børn af indvandrere, der ikke får den hjælp, de tydeligvis har brug for, men også danske børn, der vil få en dårligere uddannelse, da opmærksomheden nu igen skal rettes mod børn af indvandrere.

Det her har intet med diskrimination at gøre, men en offermentalitet, der igen kommer til at skade integrationen, men ikke mindst danske børn i deres skolegang. Hele affæren er endnu et eksempel på, hvad der sker med en ukontrollerbar indvandring. Endnu et eksempel på, at danske politikere, her Venstre, svigter danskerne.

Det er på tide med kræfter i Herning Byråd, der tør tage kampen op mod den politiske korrekthed, tør tænke på danske børn og ikke gå efter laveste fællesnævner. Det er på tide med Nye Borgerlige i Herning Byråd. Derfor stiller jeg op som byrådskandidat til Nye Borgerliges generelforsamling.