Dubliners fik salen til at koge

Bandet gæstede torsdag aften Sørvad, og det blev et brag af en koncert

Udgivet:27. april 2012, 10.18

Læsetid:1 minut

Tony Brøchner.

Jonas Møller Jensen
Redaktionssekretær| jmj@herningfolkeblad.dk

Det var et feststemt publikum, der ventede The Dubliners, da de endelig torsdag aften nåede til Sørvad Kultur og Idrætscenter, hvor de spillede i anledning af deres 50-års-jubilæum.

Mange publikummer indtog allerede deres pladser i hallen mere end en time inden koncertens start, og de var helt klar, da de fem bandmedlemmer indtog scenen efter et kort introduktion på storskærmen, der fyldte det meste af bagtæppet.

Sørgelig tid

Storskærmen har en central placering i jubilæums-koncerten, da publikum her kan se billeder af yngre og mere langskæggede versioner af musikerne på scenen. Ligeledes blev der undervejs flere gange afspillet video med tidligere medlemmer, som også stod for flere af sangene. En af dem var Barney McKenna, der døde i påsken.

- Tak fordi i er kommet. Det har været en sørgelig tid for os efter Barney McKennas død, og vi var i tvivl om, vi skulle komme, men vi synes, det var det rigtige at gøre, sagde Sean Cannon som velkomst.

Den beslutning var de 750 publikummer ikke uenige i, og der blev kvitteret med stamp i gulvet og masser af klapsalver undervejs i de to afdelinger på hver cirka en times varighed.

Læs meget mere om koncerten i Herning Folkeblad fredag.

Mere interessant læsning

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere