Jagten på de gode kontakter

Møbeldesignere fra VIA Design i Herning får på Formland chancen for at vise deres evner

Udgivet:30. januar 2015, 12.01

Læsetid:3 minutter

Formland »Upcoming designers« står der på et stort banner hen over en specialudstilling på den aktuelle Formland-messe i MCH Messecenter Herning.

Udstillingen har til formål at vise fremtidens designere frem, og denne gang er alle projekter valgt fra møbellinjen Design Furniture på VIA Design (Teko) i Herning. Det betyder, at 16 meget forskellige møbler står til skue side om side, og flere af de unge designere står selv klar ved udstillingen for at fortælle om deres produkt.

En af dem er islandske Gróa Ólöf Porgeirsdóttir, som for nylig er færdiguddannet møbeldesigner i Herning. Hun udstiller sit afgangsprojekt fra studiet: en farvestrålende blå stol, som er håndvævet.

Den islandske designer fortæller, at hun i sin formgivning af stolen har ladet sig inspirere af strandskaller og havets farver. Det er første gang, hun får lov at vise sit eget produkt frem på en messe, og i næste uge kan hun gentage succesen, da hun deltager på en stand på Stockholm Furniture Fair.

- Det handler jo om networking, og jeg håber da på at få skabt en kontakt på messen, som kunne føre til, at jeg kan få min stol sat i produktion, siger Gróa Ólöf Porgeirsdóttir.

Væk med grimt legetøj ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere