Mindeord om Flemming Hansen: »Vi må gøre noget ved det, og vi gør det sammen«

27. august 2021, 14.03

Flemming Hansen var allerede som ung interesseret i foto og medier. Her står han foran Foreningen Mælkebøtten i Fredericia, hvor han blandt andet var med til at oprette et trykkeri. Foto: Privatfoto

MINDEORD Evald Lauridsen, Forlaget Mælkebøtten i Fredericia, har sendt mindeord om fotograf Flemming Hansen, der døde søndag, 59 år gammel:

Flemming Hansen er død natten til søndag 22. august. Det er med sorg, vi har modtaget denne meddelelse.

Flemming var med i foreningen Mælkebøtten i Fredericia og var meget aktiv, hvad enten det var i forhold til at køre Korskærbussen rundt i Europa eller være medstarter af trykkeriet i Mælkebøtten. Og selvfølgelig var han med i det store fællesskab, der var i foreningen.

Da vi i 2020 arbejdede med og udgav bogen om Mælkebøttens 40 års virke, måtte vi have fat i Flemming og nogle af de billeder, som han havde taget lige fra foreningens start. Fotografiet var en af hans passioner.

Da jeg fik meddelelsen om Flemmings død, dukker billederne af ham frem i hukommelsen. Et af billederne kan udtrykt i en sætning være: »Vi må gøre noget ved det, og vi gør det sammen.«

Æret være Flemming Hansens minde.

Indlæser debat...