Privat pasning er åben igen fra i dag

De private pasningsordninger i Tjørring genåbnede i morges

15. april 2020, 08.29

Janne Bendixen fra den private pasningsordning Naturens Børn er en af flere Tjørring-pasningsordninger, som åbnede i dag, onsdag. Foto: Aske Visser Ottosen

TJØRRING Herning Kommune har meldt ud, at den kommunale dagpleje først kan åbne igen i næste uge.

De private pasningsordninger i Tjørring er imidlertid alle blevet klar til at modtage børn i pasning fra i dag, onsdag - efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Der er tale om Naturens Børn, Naturens Rødder, Mona’s Rollinger, Laila’s Skovtrolde, Spirevipbørn og Helle’s Krudtugler.

I en pressemeddelelse fortæller pasningsordningerne, at helligdagene i påsken har stået på hårdt arbejde for at blive helt klar, og at de hver især har valgt deres egen tilgang til at imødekomme Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Nogle har flyttet pasningsordningen helt ud i det fri, fra børnene møder om morgenen, til de bliver hentet om eftermiddagen. Nogle har lavet aftaler med forældrene, så børnene skal passes på skift og derfor ikke overstiger antallet, der må være sammen indendørs. Og andre igen har lavet en kombination af de to løsninger.

Rustet til hverdag igen

Forældrene er løbende blevet orienteret under nedlukningen, og informationer er også kommet ud i så god tid som muligt i forbindelse med åbningen, så alle føler sig rustet til at tage fat på hverdagen igen.

Det bliver en anderledes hverdag, men de private pasningsordninger i Tjørring tager udfordringen op med åbent sind og er overbeviste om, at det bliver en god og spændende hverdag, lyder det i pressemeddelelsen.