Hvordan er Open by Night forløbet i jeres forretning?

Fredag vrimlede det med mennesker i Herning centrum. Der var travlt i byens mange butikker, og selvom de butiksansatte havde sved på panden, var der smil over hele linjen

30. september 2017, 10.11

Christina Tokking, Juicer, JOE & THE JUICE: - Det er gået rigtig godt. Vi har været tre mand på arbejde i dag, og man plejer at stå alene. Vi har overlappet hinanden, og der har været fart på. Selvom personalet i dag har været forholdsvis nye, føler vi, at det har styrket os. Vi har virkelig kæmpet, og det er gået skide godt. Som altid har vores Powershakes været populære, det er en slags smoothie. Og vi har lavet sandwiches. Rigtig mange sandwiches! Jeg vil sige, at vi har haft dobbelt så mange kunder, som vi plejer.

Maibritt Bach, PAW SKO, Butikschef: - Det har været over al forventning. Super, super godt simpelthen. Der har været knap så travlt om morgenen, som der plejer, og jeg havde ikke regnet med, at der ville være så travlt om aftenen, når nu Brødrene Olsen skulle spille, men det har der været. Vi har haft en masse gode tilbud, og det er det, folk er gået efter. Det er meget vinterstøvler til børn, men faktisk også til forældrene.
Malene Hedegaard Ingvardsen, Sektion 1, butikschef: - Det er gået fantastisk. Der har været en god stemning, og det er altid dejligt, når der sker noget. Det er også altid dejligt, når vejret er med os. Det har vi ikke været så heldige med det seneste stykke tid. Og det er jo fedt at kunne lufte en ny gågade. Derudover holder vi fødselsdag, derfor er Open by Night lidt sjovere for os i dag, end det normalvis er. Vinterjakker har vi især solgt mange af, og folk går meget målrettet efter de dyre ting, når der er procenter. Vi har haft mange flere kunder, end vi plejer. Et skud vil være, at vi har haft fire gange så mange kunder, som vi plejer, så vi har virkelig fået sved på panden.
Annette Kjærgaard Jensen, DEGN, salgsassistent: - Vi har haft rigtig travlt, og der har været masser af mennesker, så det kan jo ikke være bedre. Vi kan godt lide at have travlt, og har haft det hele dagen. Vejret har haft rigtig meget at sige, og der har været mange kunder. Rigtig mange. Vi har solgt rigtig mange blazere, og så har vi også gode tilbud på vinterovertøj. Blazere er bare på mode nu, det er i stedet for en cardigan, og den kan ryge i vaskemaskinen præcis som en cardigan.