112

Politiets døgnrapport: Beruset bilist hærgede rundt fra uheld til uheld - i to forskellige biler

Her er dagens vigtigste sager fra døgnrapporten

Udgivet:06. oktober 2022, 10.37

Læsetid:5 minutter

Beruset bilist: Kørte fra uheld til uheld

HERNING/NO Sent onsdag eftermiddag kørte en 53-årig mand fra Fanø tværs gennem rundkørslen på H.C. Ørsteds Vej i Herning.

Manden havde overset rundkørslen og var kørt lige gennem og først standset, da han ramte en lygtepæl. Lokalpolitiet i Herning fortæller, at manden var stærkt beruset og desuden var frakendt sit kørekort.

Uheldet i Herning viste sig ikke at være det eneste. Tre timer før havde en politipatrulje jagtet den samme mand i No ved Ringkøbing. Her var han i en ladvogn kørt ind i flere biler. Den berusede bilist blev stoppet, sigtet for spritkørsel, men fortsatte altså nu i en anden bil i Herning, hvor han blev anholdt efter uheldet i rundkørslen ved H. C. Ørsteds Vej.

Ingen personer kom til skade under den berusede bilists hærgen

------

Læs også
<span>Feyenoord-fans anholdt:</span> Stjal danske flag i Lind <span>Feyenoord-fans anholdt:</span> Stjal danske flag i Lind
Læs også:
Feyenoord-fans anholdt: Stjal danske flag i Lind

----

Politiet retter: Pige havde cykelhjelm på

TJØRRING I onsdagens Herning Folkeblad fortalte vi om en trafikulykke på Gilmosevej i Tjørring, hvor en pige på fem år var cyklet ind i en knallert.

Lokalpolitiet oplyste, at den lille pige ikke havde haft cykelhjelm på.

Pigens familie har siden oplyst, at pigen altså havde cykelhjelm på, fortæller lokalpolitiet.

Pigen slog hovedet i vejen ved sammenstødet med knallerten og blev kørt til sygehuset i Gødstrup til tjek. Hun blev ikke indlagt.

---

Fangede butikstyve: Lod dem gå bagefter

HERNING Onsdag kort efter klokken 16 blev tre butikstyve taget på fersk gerning hos Din Tøjmand på Bredgade i Herning.

Butikkens indehaver havde set, at tre unge ukrainske mænd i alderen 15, 17 og 18 år forsøgte at stjæle en tophue.

Politiet blev tilkaldt, men butiksejeren valgte at tilbagekalde anmeldelsen af de tre ukrainske flygtninge, da han havde fået sin tophue tilbage.

De tre unge ukrainere fik lov at gå og fik en kraftig advarsel fra betjentene med sig, om at butikstyveri ikke er nogen farbar vej.

---

Indbrud i biler: Handicapskilt og hævekort væk

HERNING Lokalpolitiet i Herning fik to anmeldelser om indbrud i biler onsdag.

Den første var et tyveri fra en bil parkeret på Vestergade natten til tirsdag.

Tyven tog et handicapskilt med fra den ulåste bil. Det blå skilt har en værdi af 250 kroner.

Læs også
<span>Handicapformand fik stjålet sit P-kort:</span> Det er nogle usle mennesker, der gør det <span>Handicapformand fik stjålet sit P-kort:</span> Det er nogle usle mennesker, der gør det
Læs også:
Handicapformand fik stjålet sit P-kort: Det er nogle usle mennesker, der gør det

På Godshåbsvej i Herning har en tyv været inde i personbil og snuppe en brun tegnebog.

Tyveriet er sket i perioden fra søndag til tirsdag i denne uge.

Pungen indeholdt blandt andet et betalingskort til Spar Nord. Det er siden blevet misbrugt seks gange, men der er blot hævet 890 kroner i alt på kortet.

----

Ville besøge politiet: Var efterlyst og havde hash

HERNING Klokken 14.14 onsdag kom en mand ind på politigården på Haraldsgade i Herning. Manden, der er flygtning og bor på Udrejsecenter Kærshovedgård, skulle hente en mobiltelefon.

Det var ikke klogt gjort af ham. Det viste sig, at manden i forvejen var efterlyst, fordi han var udeblevet fra flere retssager om overtrædelse af sin meldepligt ved udrejsecenteret.

Oven i det havde manden 1,28 gram hash på sig.

Den efterlyste mand blev anholdt og fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Herning i dag.

---

Fuld mand fra Sdr. Felding: Røg i detentionen

HERNING Onsdag ved middagstid vaklede en 25-årig mand fra Sdr. Felding rundt på Silkeborgvej i Herning. Han var meget fuld, og politiet blev tilkaldt.

Da betjentene får manden passet op, nægter han først at oplyse, hvad han hedder. Da betjentene vil anholde manden, vil han ikke med og sætter sig i modværge. Manden bander højt af betjentene og råber »fuck jer« til dem.

Den 25-årige blev taget med på politistationen og sat i detentionen. Han blev løsladt onsdag aften og kan vente bøder for både at skælde betjentene ud, modsætte sig anholdelse og ikke at ville oplyse sit navn, oplyser lokalpolitiet i Herning.

---

Ville lave u-vending: Endte med ulykke

VILDBJERG En 78-årig mand fra Brande kom galt af sted, da han onsdag eftermiddag ville lave en u-vending på Sindingvej nær Vilbjerg.

Lokalpolitiet i Herning fortæller, at manden trak ud i nødsporet. Han så sig åbenbart ikke ordentlig for, da han svingede ud på landevejen igen. Her kom en bil ført af en 18-årig mand fra Herfølge kørende bagfra, og de to biler stødte sammen.

Ingen af de to bilister kom noget til ved sammenstødet, men den 78-årige bliver blandt andet sigtet for at være uopmærksom under kørslen og ikke overholde sin ubetingede vigepligt.

----

Ubudne gæster på landejendom

BORDING Politiet har modtaget anmeldelse om ubudne gæster på en landejendom på Munklindevej nær Bording.

Gerningsmændene kom formentlig ind ad en ulåst dør og rodede ejendommen igennem, men der er umiddelbart intet, der tyder på, at der er fjernet effekter fra stedet.

Ifølge anmeldelsen har »besøget« fundet sted torsdag i perioden fra klokken 8 og frem til klokken 12.

----

Mere interessant læsning

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere