Ærgerlig FCM-forsvarer: Sisto havde scoret med min støvle

Henrik Dalsgaard var skuffet over pointdelingen mod Ludogorets - men sendte humoristisk bemærkning mod Pione Sistos store afbrænder

16. september 2021, 22.35

FCM’s Henrik Dalsgaard (t.h.) fører bolden frem under torsdagens Europa League-opgør mod bulgarske Ludogorets. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Ærgrelsen og frustrationen over pointdelingen mod bulgarske Ludogorets stod malet i ansigtet på også Henrik Dalsgaard, da FCM-forsvareren torsdag aften satte sig ved podiet på det efterfølgende pressemøde på MCH Arena.

Den 32-årige defensivspiller havde dog overskud til et skævt smil - og især til en kæk og humoristisk bemærkning - da han selv nævnte en af kampens store hændelser: Da FC Midtjylland-stjernen Pione Sisto efter 64 minutter misbrugte en gigantisk chance tæt under mål.

- Hvis Pione havde lånt min støvle (Dalsgaard spiller med et større støvlenummer end Sisto, red.), havde han scoret til 2-1, sagde Henrik Dalsgaard.

- Det var de helt sidste og små marginaler der gjorde, at vi ikke klart vandt kampen, vurderede den forhenværende Brentford-spiller, der tidligere på sommeren skiftede til »ulvene«.

Planen lykkedes - næsten

Henrik Dalsgaard var naturligvis træt af, at FC Midtjyllands markante dominans og store overtag i hjørnespark, spil og chancer ikke udmøntede sig i en sejr.

- Bortset fra at vi ikke står med tre point nu, synes jeg, at vores plan lykkedes. Vi dominerede dem, vi turde stå mand-mand og vores presspil fungerede rigtigt godt i store dele af kampen. Men vi manglede den sidste skarphed til at få scoret, erkendte FCM’eren med 26 A-landskampe for Danmark på samvittigheden.

Torsdag spillede han sit opgør nummer ni ulvetrøjen. Og den burde have været endt med tre point, fastslog nordjyden.

- Det er lidt en træls følelse at stå med efterfølgende, for jeg føler, at vi havde fortjent mere. Vi skulle måske have været en smule bedre til at holde tempoet i kampen i anden halvleg, da de (Ludogorets, red.) gjorde alt hvad de kunne for at trække tempoet ud. Men vi havde chancer nok til at vinde den her kamp, understregede Henrik Dalsgaard og tilføjede:

- Vi får ikke nok ud af det, men jeg synes, vi gjorde, hvad vi kunne, lød det.

Ifølge den erfarne FCM’er får det uafgjorte resultat ingen betydning for klubbens videre færd i Europa League-gruppespillet.

- Det her ændrer ingenting for os. Vi kan jo se, at det udtryk vi kommer med, fungerer. Det er klart, at hvis vi får skruet på skarpheden, så ser det godt ud. Det er én chance, de havde - som ikke rigtigt var en chance - og der var de skarpe. Kan vi finde lidt af den skarphed, så bliver det sgu ikke sjovt at være de andre, sagde Henrik Dalsgaard efter pointdelingen mod bulgarske Ludogorets.

Indlæser debat...