Nissan inviterer til demosalg

2. oktober 2019, 09.25

John Damsgaard fra Knud Damsgaard - Nissan Herning har fundet demobiler til gode priser frem til weekenden. Foto: Privatfoto

SNEJBJERG Der skal ryddes op i beholdningen af såkaldte demo-biler. Derfor holder Knud Damsgaard - Nissan i Snejbjerg i weekenden åbent hus med fokus på især demo-biler. I alt 18 styk fordelt på forskellige modeller er til salg til nedsatte priser, skriver bilforhandleren i en pressemeddelelse og uddyber, at flere af bilerne er med originalt ekstraudstyr, og at de er mellem tre og 12 måneder og har kørt mellem 3000 og 12.000 kilometer.

Desuden byder Nissan-forhandleren i weekenden på kampagnepriser på både Nissan Qashqai, Nissan Micra og elbilen Leaf, ligesom man kan blive klogere på Nissans privatleasing-program for modellerne Qashqai, X-Trail og Leaf. Til weekenden tilbyder forhandleren også gode indbytningspriser, og så har man købt et rest-parti af fabriksnye Qashqai N-Connecta og Tekna, som hidtil kun har været benyttet til udstilling. De sælges med en god rabat til åbent hus-weekenden i Snejbjerg.