25-årsjubilæum: Hun har styr på momsen

15. januar 2020, 09.17

Lone Andersen - 25 år hos Jydsk Aluminium Industri. Foto: PR-foto

JUBILÆUM Regnskabsmedarbejder Lone Andersen kan søndag 19. januar fejre 25-årsjubilæum hos Jydsk Aluminium Industri.

Lone Andersen blev egentlig kun ansat i et vikariat som kontorassistent i økonomiafdelingen. Men det stod hurtigt klart, at hun var en værdifuld medarbejder, og efter tre måneder blev hun fastansat, fortæller virksomheden.

Efter halvandet år manglede der en assistent i indkøbsafdelingen, og Lone Andersen takkede ja til de nye udfordringer. I indkøbsafdelingen arbejdede hun med hele forløbet fra oprettelse af varer over bestillinger til varemodtagelse og hele kreditorsiden.

Da der skulle indkøres et integreret indkøbssystem i samspil med lager, produktion og økonomi, blev det helt naturligt Lone Andersen, der fik opgaven, hvilket hun også klarede fint.

I 2010 blev Lone headhuntet tilbage til økonomiafdelingen blandt andet på grund af sin store indsigt i hele indkøbs- og kreditorsystemet samt sit seriøse og vedholdende arbejde med at med få tingene til at stemme. Efterfølgende har hun desuden overtaget debitorstyringen for Jydsk Aluminium Industri samt bogføring og regnskabsudarbejdelse for to datterselskaber. Sidst har Lone desuden overtaget ansvar for »dansk og tysk moms for i alt fem registreringer«.

Som person er Lone Andersen meget servicemindet og hjælpsom og altid positivt indstillet over for nye udfordringer,og hun giver en ekstra indsats i pressede situationer.