Klar til kamp: Maskot spiller med

6. august 2020, 11.28

Det er længe siden, der har været seriefodbold i Feldborg, men fredag aften triller bolden igen. Modstanderen er Aulum. foto: Tom Laursen

FELDBORG Fredag aften begynder seriefodbolden igen på Feldborg Stadion, og det har Feldborg-Haderup Idrætsforening - og formentlig også de andre hold - glædet sig til.

Det bliver ekstra intenst i serie 3-opgøret, da Feldborg møder Aulum til et ægte lokalopgør. Feldborg rykkede op i efteråret mens Aulum rykkede ned, og derfor støder de to gule hold sammen i dette efterårs turnering. Forårets kampe blev som bekendt aflyst.

Feldborg-Haderup er kendt for at kunne samle relativt mange tilskuere til hjemmekampene, og med det gode vejr, der er stillet i udsigt, satser hjemmeholdet på en masse stemning.

Der er lidt ekstra spænding ud over den, der bliver præsenteret på banen. Feldborgs nye maskot - Felle - har fået sin egen spillertrøje med nummer på, og folk kan inden kampen gætte på, hvilket nummer Felle har fået.

Maskotten, som er en kronhjort, spiller ikke med, men kommer og afslører sit nummer, og i halvlegen bliver der trukket vindere.