Valgkampens slutspurt sat ind i mediehuset

Alt fra cigaretpriser til regionernes fremtid var til debat, da Herning Folkeblad var vært for velbesøgt valgmøde to dage før folketingsvalget

Udgivet:04. juni 2019, 12.04

Læsetid:5 minutter

HERNING Fire ugers valgkamp nærmer sig sin afslutning, og mandag aften havde 12 lokale kandidater en af de sidste muligheder for at tale deres sag over for vælgerne.

Alle 120 pladser i Herning Folkeblads mødesal var fyldt til det, som direktør Alex Nielsen i sin velkomst kaldte demokratiets aften.

Chefredaktør Vibeke Larsen var ordstyrer over for panelet, som alle andre opstillede partier end Stram Kurs havde sendt en repræsentant til.

Læserne havde stillet aftenens spørgsmål, som Vibeke Larsen trak op af sin hat, og det første handlede om valgkampens helt store emne: Klimaet.

Her var der bred enighed om, at der skal sættes ind, men der var mange bud på, hvilke løsninger der skal i brug.

Mange talte om flere elbiler og en grønnere transportsektor, men der var også forslag om mere biogas, omlægning af landbrug og flere vindmølleparker.

Klima kræver investeringer...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind