Busbestyrelse i Sdr. Felding kører en periode mere

29. marts 2021, 12.10

Martin Arnbjerg, formand for Bussens Venner i Sdr. Felding, tager ligesom resten af bestyrelsen en periode mere, da det ikke har været muligt at holde generalforsamling. Foto: Tom Laursen

SDR. FELDING Året med corona har vendt op og ned på aktiviteter for Bussens Venner, som er grundlaget for bussen ved Engholmcentret i Sdr. Felding. Ligesom så mange andre har man måttet aflyse generalforsamling.

- Den siddende bestyrelse har heldigvis indvilget i at blive i bestyrelsen en periode mere, og det er rigtig godt. Vi håber at kunne holde generalforsamling næste år. Der var jo heller ikke nogen julestue på Engholm. Der er Bussens Venner med, og her sælger vi normalt medlemskort. Det har vi heller ikke kunnet gøre. Derfor appellerer vi til, at de, der plejer at være medlemmer og derved støtter Bussens drift, vil henvende sig til bestyrelsen og få tegnet et nyt medlemskab. Det gælder selvfølgelig alle, der har lyst til at støtte Bussens Venner. Det er af stor betydning for, at vi kan holde bussen i gang, siger Martin Arnbjerg, formand for Bussens Venner.

Bestyrelsen er i gang med at genforhandle sponsorreklamerne på bussen for en tre-årig kontrakt. Det går rigtig fint. Pengene skal bruges til at udskifte den nuværende bus, som har kørt godt i mange år.

- Heldigvis gik den fint gennem sidste syn, så den kører en periode mere, siger formanden.

Indlæser debat...