MCH-direktør og årets leder skal tale til Tidlig Tirsdag

Om en måned indleder Tidlig Tirsdag en ny sæson i Mediehuset Herning Folkeblad med 10 foredrag om ledelse og udvikling

29. juli 2019, 18.01

Administrerende direktør Georg Sørensen vil med afsæt i sine mange år hos MCH Messecenter Herning holde et oplæg ud fra budskabet »Det personlige møde går aldrig af mode«. Foto: MCH/Lars Møller

INSPIRATION Mediehuset Herning Folkeblad og samarbejdspartnerne Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og AU Herning har op til sommerferien fået færdiggjort programmet for den kommende sæson af foredragsrækken Tidlig Tirsdag.

De i alt 10 foredrag holdes om morgenen den første tirsdag i måneden, og målgruppen er alle med interesse for ledelse og udvikling af medarbejdere og organisation.

Den nye sæson skydes i gang tirsdag 3. september med professor Thomas Ploug, der vil gøre tilhørerne klogere på kunstig intelligens og robotteknologi. Udgangspunktet for foredraget er de store potentielle gevinster, der er ved at gøre brug af kunstig intelligens i sektorer som transport, sundhedsvæsen og industri - og samtidig vil Thomas Ploug komme ind på, hvordan teknologierne i nogle sammenhænge udfordrer de grundlæggende værdier i et demokratisk samfund.

Prisbelønnet rejsedirektør

Oplægsholderne til Tidlig Tirsdag er en blanding af lokale erhvervsfolk og folk, der komme med inspiration og erfaringer fra andre dele af landet.

Når man løber ned over listen, er det mest kendte navn MCH-direktør Georg Sørensen, der til marts skal holde oplæg ud fra overskriften »Det personlige møde går aldrig af mode«. Han vil give et indblik i, hvorfor MCH i en tid med digitalisering og sociale medier holder fast i vigtigheden af at arrangere messer, hvor folk mødes ansigt til ansigt.

En anden stærk midt- og vestjysk personlighed er på programmet 1. oktober. Her vil direktør og medejer i Primo Tours, Bjarke Hansen, fortælle om sin ledelsesmæssige tilgang til at have skabt et succesfuldt rejseselskab på kort tid. Bjarke Hansen vandt i efteråret prisen som Årets Ejerleder 2018, og han arbejder blandt andet ud fra en filosofi om involvering og medarbejdere, hårdt arbejde og godt gammeldags købmandsskab.

Der er en vis overvægt af slips i foredragsrækken, men der er også et par kvindelige oplægsholdere i den nye sæson af Tidlig Tirsdag.

Ros skaber resultater

Professor Lotte Bøgh Andersen fra Aarhus Universitet gæster Herning til maj, og her vil hun give sine bud på, hvordan man opnår resultater som leder ved blandt andet at skabe en tydelig vision for organisationen, gå i dialog med medarbejderne og påskønne deres arbejde.

Gitte Kingo Andersen fra Aarhus Universitet i Herning holder et fælles oplæg med sin kollega Peter Lindgren. De vil give et indblik i deres erfaring omkring, hvordan man kan bruge coaching til at skabe markant bedre resultater i forretningsudvikling.

Læs hele programmet på hjemmesiden www.tidligtirsdag.dk.

Administrerende direktør Georg Sørensen vil med afsæt i sine mange år hos MCH Messecenter Herning holde et oplæg ud fra budskabet »Det personlige møde går aldrig af mode«. Foto: MCH/Lars Møller
Bjarke Hansen fra rejseselskabet Primo Tours i Ringkøbing vandt sidste år først den landsdækkende pris som Årets Ejerleder. Foto: Tomas Bertelsen
Professor Peter Lindgren fra Aarhus Universitet i Herning vil sammen med sin kollega Gitte Kingo Andersen give inspiration til forretningsudvikling. Foto: Tom Laursen Tom Laursen