Op på førstepladsen: U19-ulvene storsejrede i Aalborg

FC Midtjyllands U19-hold vandt hele 5-1 på udebane mod AaB og strøg op på førstepladsen i U19 Ligaen

Udgivet:18. september 2022, 11.47

Læsetid:1 minut

17-årige Valdemar Byskov Andreasen fik torsdag aften debut for FCM’s førstehold, da han fik XX minutter i 5-1-sejren over Lazio. Fredag aften fik han fuld spilletid og diskede op med tre assists, da FCM slog AaB med samme cifre i U19 Ligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FODBOLD Sæsonens sjette kamp gav femte sejr for FC Midtjylland i U19 Ligaen.

De unge ulve var ellers bagud 0-1 i fredagens udekamp mod AaB, men Kenneth Andersens tropper rejste sig og endte med en storsejr på hele 5-1 efter midtjysk pauseføring på 2-1.

Målene blev scoret af Julius Voldby, Jonathan Lind, Gustav Ørsøe Christensen, Gustav Fraulo og norske Sander Evjen-Brostrøm, der ankom fra Rosenborg i juni.

Stortalentet Valdemar Byskov Andreasen diskede op med tre assists og Andreas Nibe med en enkelt.

- I første halvleg synes jeg, vi spiller for langsomt, og vi mangler også noget power i vores duelspil. Begge dele kommer i anden halvleg, hvor vi får løftet vores spil og styrer tingene. Den grad af kontrol vil jeg gerne se i en større del af kampen næste gang, men overordnet set en udmærket præstation og en fortjent sejr, siger FCM-træner Kenneth Andersen til klubbens hjemmeside.

Med sejren er FCM på førstepladsen i U19 Ligaen med 15 point for seks kampe. FC København har 13 point på andenpladsen og har spillet en kamp færre.

Just

Læs også
<span>FCM-debut til 17-årig herningenser:</span> Jeg var glad, og hjertet pumpede <span>FCM-debut til 17-årig herningenser:</span> Jeg var glad, og hjertet pumpede
Læs også:
FCM-debut til 17-årig herningenser: Jeg var glad, og hjertet pumpede

Indlæser debat