Kæmpe opbud af bevæbnet politi ved lejlighedskompleks i Herning

Stor politiaktion på A.I. Holmsvej i Herning, hvor bevæbnet mand forskansede sig i en lejlighed. Politiet oplyste ved 14-tiden at sagen var løst med en anholdelse

Udgivet:20. januar 2022, 14.16

Læsetid:1 minut

Tungt bevæbnet politi ankom klokken 10.58 til boligkomplekset. Foto: Tom Laursen

HERNING En stor gruppe politifolk med tunge håndvåben rykkede torsdag formiddag ud til en lejlighed på A.I. Holmsvej i Herning.

Det store politiopbud skyldes en anmeldelse om en mand, der havde forskanset sig i en lejlighed - muligvis bevæbnet.

Det oplyste indsatsleder Anders Trier kort efter klokken 14 da aktionen blev afblæst.

- Meldingen lød på husspektakler og at en kvinde i lejligheden var blevet truet med et våben. Manden med våbnet bor ikke i lejligheden. Vi har nu anholdt en person, der er bragt til politistationen i Herning til den videre efterforskning. Nu bliver lejligheden ransaget, fortalte Anders Trier.

Se også:
Se billederne: Tungt bevæbnet politi rykkede ud til boligkompleks i Herning
Abonnement

Politiet ankom klokken 10.58 - og tre timer senere kunne de kampklædte politistyrker pakke deres biler efter en debriefing på parkeringspladsen ved det røde lejlighedskompleks på A.I. Holms Vej.

Indsatsleder Anders Trier fortalte, at 14 politifolk havde været med i aktionen, hvor en drone svævede over området, politihunde glammede og en ambulance holdt klar i beredskab.

Manden blev anholdt uden problemer og kvinden, der blev truet, har det efter omstændighederne godt.

Midt- og Vestjyllands Politi skrev torsdag aften på Twitter, at man nu havde afhørt begge parter i sagen, og at den ene part ville blive fremstillet i grundlovsforhør fredag.