Sagen er ikke længere bøf: TV-kok trækker sig fra Hereford-samarbejde

TV-kokken Thomas Castberg har trukket sig fra restaurant-samarbejde med Lars Damgaard

2. marts 2021, 13.43

Lars Damgaard fortæller, at han ikke længere samarbejder med tv-kokken Thomas Castberg om en bøf-restaturant i København. Foto: Tom Laursen

RESTAURANT Sagen er ikke længere bøf mellem den herningensiske restaurantkæde-ejer Lars Damgaard og tv-kokken Thomas Castberg - kendt fra fjernsynsprogrammerne »Masterchef Danmark« og »Med kniven for struben«.

For et år siden annoncerede parterne ellers et samarbejde om en nye bøfrestaurant Restaurant Bøf med adresse i det indre København.

Men til Ekstra Bladet fortæller Thomas Castberg, at han trukket sig fra samarbejdet ved årsskiftet.

Lars Damgaard fortæller til avisen, at der rigtig nok var udfordringer med virksomheden. Ifølge ham er det ganske udramatisk og skyldes corona-situationen.

Corona-udfordringer

- Det er rigtigt, at der skulle komme et partnerskab, og Thomas og jeg havde en ambition om, at vi skulle fortsætte i et driftsfællesskab, men ulykkeligvis kom corona, og det har gjort, at vi aldrig kom til bunds i det, og at det er gået helt i vasken. For vi nåede jo nærmest kun lige at åbne restauranten, før den blev lukket ned igen. Så det har været ulykkelige omstændigheder, der har gjort, at vi ikke har kunnet gennemføre det som planlagt.

Her i avisen fortalte Lars Damgaard i forbindelse med det seneste regnskab, at bøf-restauranten i København blev godt modtaget af anmelderne, men at man aldrig nåede at få momentum, før restauranten som alle andre i kæden måtte tvangsnedlukke under coronakrisen.