Kunsten at fermentere

Nogle tror, fermenterede produkter smager gammelt og lugter af prut. Men gøres det rigtigt, giver det et dejligt pift til de fleste retter

Udgivet:11. november 2022, 12.42

Læsetid:5 minutter

Fermentering - hvad er det nu lige, det er, tænker du måske. Det lyder både besværligt, kemisk og som noget, der smager gammelt, gæret og lugter af prut.

Men der tager du helt fejl, fermentering er ganske særligt - enkelt og velsmagende. Så tag godt imod...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLEN OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind