Konsulenthus på opkøb i Herning

Digitalt Holstebro-firma har indgået et partnerskab med herningensisk webbureau

20. februar 2020, 14.21

Michael Almstrup (t.v.), direktør i MCB, trykker efter handlen hånd med Morten Jakobsen og Kommerce. Foto: PR-Foto

OPKØB Det digitale konsulenthus, MCB, har opkøbt aktier svarende til 40 procent af det herningensiske webbureau Kommerce ApS.

MCB og Kommerce indgår et partnerskab, hvor parterne får indblik i hinandens kundeporteføljer, og hvor kompetencer integreres i begge forretninger.

Holstebro-firmaet MCB så dagens lys i 2000, og har haft succes med cloudbaserede e-handels- og webløsninger samt online marketing. Firmaet oplyser i en pressemeddelelse, at opkøbet af aktier i Kommerce er et led i en ny strategi, hvor MCB ønsker at udvide kundekreds og kompetencer for at blive i stand til at tilbyde mere målrettede og skræddersyede løsninger.

- Det er et led i vores strategi at finde virksomheder, der enten ligner MCB, eller som kan tilfører nye kompetencer. Det er vigtigt for os, at det er virksomheder, som arbejder lidt på samme måde som os og har kunder, der ligner vores. Samtidig lægger vi stor vægt på, at deres værdier hænger sammen med vores, fortæller Michael Almstrup, direktør i MCB.

Flere kolleger

Morten Jakobsen har som selvstændig arbejdet med Magento i en længere årrække og valgte sidste år at starte op med Kommerce. Forretningen fik en flyvende start og har blandt andet fået Skechers og House of Kids som kunder. Dog kan Morten Jakobsen sagtens se værdien i et partnerskab med MCB.

- Vi har hidtil været meget teknisk orienteret, men i vores partnerskab med MCB får vi blandt andet en stærk partner indenfor digital markedsføring og har dermed mulighed for at servicere vores kunder hele vejen rundt - det ser jeg som en stor fordel. Rigtig mange søger en arbejdsplads, hvor de kan opnå faglig sparring og et socialt sammenhold med deres kollegaer. Det har i sagens natur været svært at tilbyde i en nyopstartet virksomhed. Som en del af MCB-familien har vi nu fået +40 kollegaer og rig mulighed for såvel faglig sparring som social sammenhold, fortæller Morten Jakobsen.

Kommerce forbliver et selvstændigt selskab med lokation i Herning, men vil fremover komme til at købe ydelser inden for blandt andet salg, marketing, design og bogføring gennem MCB.