112

Onanist på løbehjul ved Fuglsang Sø: Flygtede efterfølgende fra politiet

Udgivet:03. juni 2021, 09.30

Læsetid:1 minut

2 år siden

HERNING Politiet fik først på aftenen onsdag flere anmeldelser om, at en mand kørte rundt på et elektrisk løbehjul på stisystemet ved Fuglsang Sø. Han onanerede over for kvinder, som kom gående eller løbende på stien, og politiet sendte en patrulje ud til søen.

Manden tog flugten ind på Leharsvej i komponistkvarteret, inden løbehjulet skred ud, så han væltede på Vesteragervej.

- Under eftersættelsen var hastigheden på løbehjulet oppe omkring 50 kilometer i timen, fortæller sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Manden blev anholdt klokken 18.45 og sigtet for blufærdighedskrænkelse og for ikke at standse, da politiet satte efter ham.

Det var en 21-årig mand fra Herning, som blev sigtet, og han fik det elektriske løbehjul beslaglagt. Han blev løsladt klokken 21.15, og senere på aftenen, klokken 22.35, kom hans bror på 26 år forbi politistationen i Haraldsgade. Han ringede på og ville have løbehjulet udleveret. Det var politiet ikke med på, og så dykkede den 26-årige mand ned i posen med de mindre pæne gloser.

- Han råbte »pansersvin« og andre ukvemsord, så han blev sigtet for at overtræde paragraf 121 i straffeloven, oplyser Bent Smedegaard.

Den 21-årige mand har kontaktet Herning Folkeblad, da han mener, at politiet ikke har sigtet ham for blufærdighedskrænkelse.

- Men det er han, fastholder Bent Smedegaard over for Herning Folkeblad.