Sammen for første gang i halvandet år

5. juli 2021, 13.30

Jubilarer og kollegaer, der er gået på pension i løbet af halvandet års coronanedlukning, blev hyldet, da MCH-medarbejderne fredag alle var samlet for første gang siden december 2019. Her er jubilarer og pensionister med administrerende direktør Georg Sørensen yderst til venstre. Foto: PR-foto

HÆDER Der var masser af grunde til at smile bredt i MCH-koncernen, da medarbejderne i fredags var samlet til sommerafslutning.

Mest af alt blev der smilet, fordi det er første gang siden juleafslutningen i 2019, alle har kunnet deltage i et socialt fællesmøde.

Og så blev der smilet, fordi sommerafslutningen også var anledning til at hylde de kollegaer, der i løbet af de seneste halvandet år har haft jubilæum eller er gået på pension.

Det drejer sig om Kai Vium (pension), Steen Lyngaa (35-årsjubilæum), Svend Clausen (pension), Per Sønderup Nielsen (efterløn), Knud Sørensen (30-årsjubilæum), Jan Jørgensen (30-årsjubilæum), Vagn Svinth (25-årsjubilæum), Bjarne Vagn Hansen (pension), Ellen Haugsted (35-årsjubilæum og pension), Mette Leth (30-årsjubilæum), Gitta Hornshøj Pedersen (25-årsjubilæum), Lise Høher-Thomsen (40-årsjubilæum), Annette Richter (25-årsjubilæum), Lone Møller (35-årsjubilæum), Helle Carstens (35-årsjubilæum), Betina Pedersen (25-årsjubilæum), Ryan Iglsø (efterløn) og Mary Matthiesen (pension).