Prinsesse Nathalie er blevet skilt

Den dansk-tyske prinsesse Nathalie er blevet skilt, oplyser kongehuset til Billed-Bladet.

Udgivet:15. august 2022, 14.00

Læsetid:1 minut

Prinsesse Nathalie, der her ses til OL i Tokyo i 2021, er blevet skilt. Det oplyser kongehuset til Billed-Bladet. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Kongehuset oplyser til Billed-Bladet, at prinsesse Nathalie er blevet skilt fra sin mand, Alexander Johannsmann.

Den 47-årige prinsesse er den yngste datter af dronning Margrethes søster prinsesse Benedikte.

Prinsesse Nathalie blev borgerligt viet i 2010 med Alexander Johannsmann i Bad Berleburg.

Begge har de en interesse for ridesport. Prinsesse Nathalie har blandt andet deltaget i to olympiske lege for Danmark - det ene af dem med en bronzemedalje som resultat.

Prinsessen med den fulde navn prinsesse Nathalie til Sayn-Wittgenstein-Berleburg har to børn med Alexander Johannsmann. Den 12-årige Konstantin Gustav Heinrich Richard og den 7-årige Louisa Margareta Benedikte Hanne.

Parrets børn har forbindelser til kronprinsparret, da kronprinsesse Mary ifølge Billed-Bladet er gudmor til Konstantin Gustav Heinrich Richard.

/ritzau/

OL 2012, Prinsesse Nathalie af Berleburg Prinsesse Nathalie til Sayn-Wittgenstein-Berleburg er blevet skilt, oplyser kongehuset. Her ses hun ved OL i 2012 i London, hvor hun var en del af Danmarks dressurhold. (Arkivfoto). Paul Hackett/Reuters

Indlæser debat