Populær back forlader Herning: Blue Fox-profil vender hjem

Tristan Pomerleau forlader vicemestrene og pokalvinderne og returnerer til hjemlandet Canada

Udgivet:23. maj 2023, 11.11

Læsetid:1 minut

Med 42 point i 64 kampe i sidste sæson var Tristan Pomerleau en særdeles populær skikkelse hos Herning Blue Fox. Men den canadiske back er tabt for Rævene i denne omgang. Foto: Malene Tswai

Ole Bitsch
Journalist
Ole Bitsch
Journalist| +45 96 26 37 19 | obi@herningfolkeblad.dk
Journalist siden 1999 og en del af Herning Folkeblads sportsredaktion siden 2015. Jeg skriver om fodbold, håndbold, ishockey og en masse andet. Grib fat i mig, hvis du har kommentarer eller et tip til en god historie.
Se flere artikler af Ole Bitsch

ISHOCKEY Med 4 mål og 38 assists i 64 kampe var Tristan Pomerleau en af de helt store positive overraskelser, da Herning Blue Fox i sidste sæson vandt pokalturneringen og nåede finaleserien i Metal Ligaen.

Men nu er den canadiske back officielt tabt for de midtjyske pokalvindere og vicemestre.

Således forlader Tristan Pomerleau Herning-mandskabet efter blot én enkelt sæson i Europa.

Den 26-årige nordamerikaner returnerer i stedet til sit hjemland, hvor han i den kommende sæson skal tørne ud for Rivière-du-Loup 3L i den canadiske LNAH-liga.

Klubben har base i Tristan Pomerleaus hjemby, Rivière-du-Loup, i det nordøstlige Canada.

- Jeg er meget glad for at vende tilbage til min hjemby og for at kunne spille foran mine familie og venner. Det er en stolthed for mig at bære holdets farver, siger den nu tidligere Herning Blue Fox-profil til Rivière-du-Loups Instagram-side.

Læs også
Backen Pomerleau afgjorde tredje finale: - Det var bare om at følge med op ad banen Backen Pomerleau afgjorde tredje finale: - Det var bare om at følge med op ad banen
Læs også
Backen Pomerleau afgjorde tredje finale: - Det var bare om at følge med op ad banen

Indlæser debat