En hel landsby er blevet farveblind

Borgerforening i Kølkær skal vælge blandt mange forslag til landsbyens fremtid

29. marts 2019, 11.58

Arbejdsgruppen samlet om Kølkærs fremtid. Fra venstre er det Per Rosenlund, Svend Erik Blaabjerg, Helle Andreassen, Jens Bech Vestergård, Jens Jøker Rasmussen og Randi Skousbøll. Henrik Mortensen var forhindret. Foto: jesper wind

KØLKÆR For fire måneder siden var næsten 100 borgere mødt frem til folkemøde om Kølkærs fremtid. Det væltede ind med idéer om små og større ting, der kan gøre landsbyen syd for Herning til et endnu bedre sted at bo.

Folkemødet var arrangeret af landsbyens foreninger med borgerforeningen i spidsen. Torsdag aften var byudviklingsgruppen samlet for at gøre status.

- Vi har sat de mange gule sedler med forslag fra folkemødet i system. Foreningerne tog forslagene med hjem for at arbejde videre med dem. Vi har fået rigtig mange idéer med stor spændvidde i omfang og få kræfter til at løfte, siger Randi Skousbøll, der er formand for Kølkær Borgerforening.

Arbejdsgruppen tæller også Svend Erik Blaabjerg, Per Rosenlund, Helle Andreassen, Jens Bech Vestergård, Henrik Mortensen og Jens Jøker Rasmussen.

De gule lapper fra folkemødet svævede helt op fra ønsker om, at toget stopper i byen ned til, at der gøres mere for, at Kølkær er pæn at se på.

Interesse er energi...