Hernings kommende Star Wars-stjerne?

19-årige Daniel Lenz fra Snejbjerg er stadig med i spillet om Star Wars-rolle

19. november 2013, 10.11

19-årige Daniel Lenz fra Snejbjerg var i weekenden i Manchester i et forsøg på at realisere en tilsyneladende umulig drøm. Han vil være med i den næste Star Wars-film.

- Jeg drømmer om en rolle, for hvor fedt kunne det ikke være at blive en del af noget så stort, som har været der hele ens liv? Der har været Star Wars for den forrige generation, for den nuværende, og jeg ville elske at være der for den nye generation. Når jeg så også drømmer om at kunne leve af at lave skuespil og teater, så ville det være en win/win-situation, siger Daniel Lenz, der har været en del af Splyf, HSKS og MCHs produktioner.

Det første nåleøje

Og lad os nu skynde os at slå fast, at Daniel Lenz stadig er med i kapløbet om at få rollen som Thomas i den kommende Star Wars-film.

Han stod sammen med 2700 andre håbefulde unge i kø til castingen. Efter både at være udvalgt til interview og de indledende replik-øvelser er han stadig stadig med i spillet.

Han kan nu forvente at blive kaldt tilbage til England til den endelige prøve - det bliver formentlig i december.

 

Læs mere om Daniel Lenz's drøm og fascinationen af Star Wars i Kulturmagasinet med Herning Folkeblad, der som sædvanligt tirsdag giver dig alt om kulturlivet i og omkring Herning

Er du abonnent kan du klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play