Ny salgschef fundet i egne rækker

13. september 2021, 12.12

Maria Stampe Poulsen træder et trin op hos Vestjylland Forsikring. Foto: Pr-Foto

Jobskifte Maria Stampe Poulsen indtræder som ny salgschef i Vestjylland Forsikring. Siden 2016 har den 42-årige kvinde været gruppeleder i kundeserviceafdelingen, men nu får hun ansvaret for selskabets 14 lokale assurandører.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg brænder for at være med, hvor det sker og have medindflydelse på udviklingen. Vores branche er i konstant forandring, så det handler om at være tæt på kunderne og forstå deres behov. Det får jeg endnu større mulighed for som salgschef, siger hun.

Maria Stampe Poulsen er født og opvokset i Videbæk, hvor Vestjylland Forsikring har hovedkontor. Da hun for fem år siden fik muligheden for at skifte fra et større forsikringsselskab, greb hun chancen.

I 2020 havde Vestjylland Forsikring landets mest tilfredse private forsikringskunder - for tredje år i træk. Derfor handler det for den nyudnævnte salgschef om at bygge videre på de gode takter.

- Vi skal fortsætte den positive udvikling, vi har haft de seneste mange år. Vi skal blive ved med at lytte til kundernes ønsker og følge med i udviklingen, så vi fortsat møder dem, hvor de er. Det er en spændende rejse, som jeg ser frem til at blive en endnu større del af, siger Maria Stampe Poulsen.

Indlæser debat...