Slem skade ødelagde sæsonen: Nu har HCM-streg fundet sig en ny klub

Andreas Sommer skifter til Odder Håndbold i 1. division

Udgivet:24. maj 2022, 09.12

Læsetid:1 minut

Andreas Sommer fik tre sæsoner i HCM-trøjen. Foto: Henrik Ole Jensen

Kenneth Kristiansen
Journalist| kgk@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD Andreas Sommer fik ikke sin kontrakt forlænget i HC Midtjylland, og nu har stregspilleren fundet sig en ny klub.

Han skal fremover spille for Odder Håndbold, der er at finde i den næstbedste række, 1. division.

I den række skal HCM som bekendt ikke spille efter sommerferien, efter at det lykkedes at sikre oprykning til ligaen.

23-årige Andreas Sommer har skrevet en tre-årig kontrakt med Odder.

- Andreas medbringer trods sin unge alder stor erfaring fra 1. division, hvor han har leveret varen. Dette glæder vi os til at få tilført den nuværende trup på en vital plads. Hans profil passer fantastisk ind i vores setup, hvor vi får en hårdt arbejdende og ærgerrig spiller i begge ender af banen, som hele tiden stræber efter at blive bedre. Og vi er sikre på, at han bliver en gevinst for holdet, mens vi samtidig glæder os til at udvikle ham til en potentiel højere hylde, skriver Odder Håndbold Elite på klubbens Facebook-side.

Andreas Sommer kom til HC Midtjylland fra Randers HH i sommeren 2019. Stregspilleren har været en vigtig brik for HCM i forsvaret, men den seneste sæson blev for hans vedkommende spoleret af en skade i venstre arm.

- Efter nogle gode sæsoner i HC Midtjylland har jeg brug for at finde en klub, hvor jeg ovenpå en skade kan få noget mere ansvar samt spilletid, udtaler Andreas Sommer selv til siden.

- Derfor var det forholdsvis nemt at tage beslutningen om at skifte til Odder Håndbold, da jeg her kommer til et miljø med unge spillere, som gerne vil træne hårdt for at blive bedre, hvilket tiltaler mig rigtigt meget, fortsætter han.

I Odder skal Andreas Sommer afløse Nicolai Husum, der stopper karrieren.

Indlæser debat