Boyband-tour rammer Herning med 90’er-hits

Kom med på en tidsrejse sammen med blandt andre Silas Holst

Udgivet:25. januar 2023, 22.13

Læsetid:1 minut

Silas Holst (i midten) er den mest kendte af de fem kunstnere i »The Boyband Tour«. Foto: PR-foto/Faceoff Mediahouse

NOSTALGI På fredag 13. januar gæster det nye show »The Boyband Tour« Herning, når Silas Holst, Kim Ace Schjerlund, Teit Samsø, Jeff Ace Schjerlund og Joakim Tranberg sparker gang i festen i MCH Herning Kongrescenter.

»The Boyband Tour« er et helt nyt show, som kommer Danmark rundt på de største spillesteder, hvor de fem sangere og dansere tager publikum gennem de største 90’er-hits med scenografi, koreografi og et glimt i øjet.

I et stort sceneshow med storskærme og gæsteoptrædender vil de fem performere genskabe ikoniske hits som »I Want It That Way«, »Everybody« og »Bye Bye Bye«.

Udgangspunktet for showet er den bølge af boybands, som i 1990’erne ramte først USA og siden bredte sig til Europa - og Danmark. Teenageværelser blev klistret til med plakater af store boyband-idoler som Justin Timberlake og Robbie Williams.

De store boyband-hits er til stadighed nogle af de hits, der lever på spillelisterne hos mange 80’er- og 90’er-børn og sender dem på en nostalgisk rejse til barn- og ungdommen. En rejse, som »The Boyband Tour« nu giver herningenserne muligheden for at hoppe med på.

Indlæser debat