FCM-keeper: Vi fortjente det her point

Målmand Jesper Hansen var stolt og glad over sit første Champions League-point med FCM

1. december 2020, 23.35

Jesper Hansen leverede en stor præstation i det midtjyske mål, da FCM tirsdag aften spillede 1-1 på udebane mod sidste sæsons nummer tre i Italien, Atalanta. Foto: Ritzau Scanpix (Arkiv)

FODBOLD Han har tidligere hentet ét point i Champions League med FC Nordsjælland, og nu prøvede han det også med FC Midtjylland. Jesper Hansen spillede en stor kamp i FCM-målet, da »ulvene« tirsdag aften klarede 1-1 på udebane mod Atalanta.

- Jeg er utrolig stolt af at tage det første point med FC Midtjylland, og det var tæt på, at vi kunne have taget sejren, siger Jesper Hansen til tv-stationen 3+.

FCM kom foran efter 13 minutter på et drømmemål af Alexander Scholz, men måtte indkassere en udligning 11 minutter før tid, da Cristian Romero headede bolden i nettet.

Atalanta pressede på gennem det meste af kampen og vandt eksempelvis skudstatistikken 18-8. Men den 35-årige målmand mener ikke, at pointet var ufortjent.

- Vi har hele tiden sagt, at vi skulle lære af de første nederlag, vi er løbet ind i. Jeg synes, vi fortjente det her point, selvom de havde chancer til at score et mål mere.

- Jeg synes også, vi skal have stor kredit for at kæmpe alt, hvad vi kunne. Både for os selv, men også for point til Danmark. Det er rart, at vi kan give lidt til den pointstilling også, siger Jesper Hansen til 3+.

I sæsonen 2012-13 var han også med til at hente et point i Champions League. Det skete 23. oktober 2012, da FC Nordsjælland spillede 1-1 mod en anden italiensk modstander, Juventus.