Folkebladet erfarer: Hurtig FCM-fløj skifter til Tyrkiet

Kantspilleren Babajide David fortsætter ifølge Folkebladets oplysninger karrieren i tyrkiske Antalyaspor

26. september 2020, 11.00

Babajide David Akintola, der har spillet tre kampe og sammenlagt 48 spilleminutter for FCM’s førstehold, fortsætter ifølge Folkebladets oplysninger karrieren i tyrkiske Antalyaspor efter seks og et halvt år i FC Midtjylland. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD Babajide David har transfervinduet igennem været på jagt efter nye udfordringer, og nu er den lynhurtige kantspiller ifølge Folkebladets oplysninger meget tæt på at have fundet dem.

Den 24-årige nigerianer er - ifølge kilder som Folkebladet har talt med - meget tæt på et skifte til tyrkiske Antalyaspor.

Babajide David - som også bærer navnet Akintola - kom til FC Midtjylland i januar 2014 og imponerede tidligt med sin fart, teknik og evner i det offensive én-mod-én-spil. Men det store gennembrud på MCH Arena er aldrig kommet.

Han har gennem årene været udlejet til Thisted FC, inden han gennemgik en væsentlig udvikling i Norge, hvor han havde lejemål i hele tre klubber. Han var udlejet til FK Jerv, Haugesund og til sidst storklubben Rosenborg i kalenderåret 2019.

I forårssæsonen var han udlejet til Omonia Nicosia på Cypern

Han har sommeren igennem trænet med FC Midtjylland, men for tre uger siden fastslog klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein, at Babajide David ville blive solgt. Efter præsentationen af stjerneindkøbet Pione Sisto sagde Steinlein til Herning Folkeblad:

- En spiller som David (Babajide David, red.) har sagt til os, at han gerne vil videre, hvis der opstår en mulighed, og det åbner det her jo for, sagde FCM-direktøren 7. september.

Det giver også mening, når man ser på det antal af dygtige kantspillere, som de danske mestre råder over. Der er Pione Sisto, Anders Dreyer, Awer Mabil, Mikael Anderson, Gustav Isaksen og Aral Simsir til to pladser.

Nu tyder meget på, at Babajide David, der har kontrakt med FCM frem til 31. december 2021, fremadrettet søger sin spilletid i tyrkisk fodbold.

Antalyaspor blev nummer ni i den tyrkiske liga i sidste sæson. I denne sæson ligger holdet aktuelt nummer seks efter to spillede kampe.