Sejr i USA: Endelig debut til Sviatchenko

Erik Sviatchenko fik i nat dansk tid debut for Houston Dynamo med anførerbind om armen og sikker sejr

Udgivet:24. maj 2023, 11.37

Læsetid:1 minut

Erik Sviatchenko fik debut for Houston Dynamo, da holdet fra Texas i nat dansk tid slog Minnesota United med 4-0 i pokalturneringen US Open Cup. Foto: Ritzau Scanpix

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

FODBOLD Små to måneder efter skiftet til USA fik Erik Sviatchenko i nat dansk tid debut for sin nye klub, Houston Dynamo.

Den mangeårige FC Midtjylland-anfører fik hele første halvleg på banen, da Houston slog Minnesota United 4-0 i ottendedelsfinalen af pokalturneringen US Open Cup.

Erik Sviatchenko bar anførerbindet for sin nye klub i første optræden på Shell Energy Stadium i Houston.

At debuten først kommer nu skyldes, at den 31-årige midterforsvarer har måttet vente på sin arbejdstilladelse i USA. Han har desuden været plaget af en mindre skade.

- Den første (kamp, red.) af mange. Det har været en lang ventetid, men jeg elskede mine første 45 minutter i varmen, skriver Erik Sviatchenko på sin Instagram-profil efter debuten.

Han har kontrakt med Houston Dynamo til 31. december 2024 med option på et år mere.

Læs også
Houston, we have a problem: Erik Sviatchenko må vente på debut i USA Houston, we have a problem: Erik Sviatchenko må vente på debut i USA
Læs også
Houston, we have a problem: Erik Sviatchenko må vente på debut i USA

Indlæser debat