Kibæk skal til stemme-urnerne i morgen

16. november 2020, 12.19

Edith Knudsen, formand for menighedsrådet i Assing Sogn, siger, at folk kan føle sig trygge, når de skal hen og stemme i morgen. Der er vil være håndsprit og god mulighed for at holde afstand. foto: Tom Laursen

KIbæk I morgen er der menighedsrådsvalg i Assing Kirkes Sognehus. Knap 3000 i Kibæk-området er medlemmer af folkekirken, og deraf er de 2312 stemmeberettigede.

Edith Knudsen, formand for menighedsrådet i Assing Sogn, fortæller, at der er tradition for en høj stemmeprocent, og at den plejer at ligge på cirka 30 procent, og det håber man også, at den bliver denne gang.

Der er tre lister at stemme på, og det er missionshusets liste, den grundtvigske liste og den folkelige fællesliste. Der er 17 personer, der kæmper om en plads, og der er brug for 7 medlemmer. For første gang har missionshusets liste og den folkekirkelige fællesliste indgået et listeforbund.

Det er et corona-venligt valg, så folk kan føle sig trygge, når de skal hen og sætte deres kryds. Der vil være håndsprit, ensretning således at man går ind ad en dør og ud ad en anden. Folk skal have mundbind eller visir på.