Tilbage ved gryderne efter barsel: Vinden blæser den rigtige vej for Dak Wichangoen

Stjernekokken Dak Wichangoen er blevet mor og har kun »Masterchef« på menuen, når det gælder arbejde

Udgivet:19. marts 2022, 10.02

Læsetid:4 minutter

HERNING 1580 tallerkener med gourmetmad.

Det er, hvad kokken Dak Wichangoen og personalet hos Yutaka Spisehus skal servere for gæsterne under hendes besøg i Herning.

I går var 79 personer til bords i restauranten i Fonnesbechsgade, og det samme gælder i aften....

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind