
Tilbage ved gryderne efter barsel: Vinden blæser den rigtige vej for Dak Wichangoen
Stjernekokken Dak Wichangoen er blevet mor og har kun »Masterchef« på menuen, når det gælder arbejde
Udgivet:19. marts 2022, 10.02
Læsetid:4 minutter
HERNING 1580 tallerkener med gourmetmad.
Det er, hvad kokken Dak Wichangoen og personalet hos Yutaka Spisehus skal servere for gæsterne under hendes besøg i Herning.
I går var 79 personer til bords i restauranten i Fonnesbechsgade, og det samme gælder i aften....
Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind