Mød Kirsten Jensen og Kirsten Jensen- de mest almindelige danskere

Udgivet:21. januar 2022, 05.28

Læsetid:1 minut

Foto: Privatfoto

NAVNE Kombinationen Kirsten og Jensen er det mest almindelige navn i Danmark. Ved indgangen til 2022 lå navnet i følge Danmarks Statistik på førstepladsen som det mest almindelige navn. 647 personer helt præcis hedder Kirsten Jensen.

Men bag de mange kvinder gemmer sig selvfølgelig helt unikke personer - som for eksempel Kirsten Jensen og Kirsten Jensen, som du kan læse mere om i artiklerne herunder.

Læs også
<span>Den mest almindelige dansker:</span> Folk forestiller sig nok, at jeg er ældre <span>Den mest almindelige dansker:</span> Folk forestiller sig nok, at jeg er ældre
Læs også:
Den mest almindelige dansker: Folk forestiller sig nok, at jeg er ældre

På den statistiske anden- og tredjepladsen kom i øvrigt Kirsten Nielsen og Henrik Nielsen, som henholdsvis 630 og 601 personer hedder.

Hvis man ser på første fornavn og efternavnet - og altså ser bort fra mulige mellemnavne - er den mest almindelige kombination for mænd Jens Jensen. Det hedder 2999 personer. For kvinder er det Kirsten Jensen, som 2033 hedder.

Læs også
<span>Den mest almindelige dansker:</span> Det er som om ordet »tid« har fået en helt anden lyd <span>Den mest almindelige dansker:</span> Det er som om ordet »tid« har fået en helt anden lyd
Læs også:
Den mest almindelige dansker: Det er som om ordet »tid« har fået en helt anden lyd

Kilde: Danmarks Statistik