DET ER DIT VALG - KV21

Eks-politiker vandt hele puljen

I Sørvad bliver der spillet på, hvem der rammer den rigtige stemmeprocent. Puljen er til at overskue

16. november 2021, 21.25

Bente Plougmann er en af de såkaldt politisk udpegede tilforordnede ved afstemningsstedet i Sørvad. Hun er udpeget for Venstre, mens Jimmy Storm Jessen (til venstre) er konservativ kandidat og Jens-Bernhard Knudsen er Venstre-byrådsmedlem. Foto: Henrik Lind Jørgensen

SØRVAD Man bliver ikke rig af at være kommunalpolitiker. Det gjorde man ikke dengang, Bente Plougmann sad i kommunalbestyrelsen i Trehøje inden kommunesammenlægningen, det gør de fleste heller ikke i dag, og en 16 timer lang arbejdsdag som valgtilforordnet giver heller ikke mere end de tarifmæssige diæter.

Bente Plougmann kan dog lægge 120 kroner oven i dagens udbytte. Ud over alt det andet, som det giver at betjene vælgerne i Sørvad.

Bente Plougmann var nemlig tættest på at gætte den korrekte stemmeprocent.

- Vi endte på 77,6 procent i stemmeprocent, og jeg sagde 77,9, konstaterede Bente Plougmann, da hun var ved at tælle noget andet end de 20 gange seks kroner, hun får fra de andre tilforordnede på valgstedet med 1255 stemmeberettigede: Hun tæller krydser.

- Det er til at blive helt rundtosset af at tælle krydser, siger Bente Plougmann, som har været tilforordnet udpeget af Venstre ved mange valg.

974 vælgere afgav deres stemme i Sørvad Kultur og Idrætscenter i tirsdagens løb.