Vildbjergfirma rækker ud efter nyt marked

JCN Bolig udvider med satsning på rækkehuse

Udgivet:19. maj 2022, 12.10

Læsetid:2 minutter

JCN vil satse mere på rækkehus-markedet. Foto. PR-Foto

BYGGERI Vildbjerg-firmaet JCN Bolig har en del gange måttet skuffe virksomhedskunderne og meddele, at deciderede rækkehusprojekter ikke var en del af produktpaletten. Fokus har været på de mange etagebyggerier i Østjylland og Storkøbenhavn, som har været fundamentet for den årelange vækst. Men nu bliver det anderledes.

- Vi starter ikke blot op med rækkehuse - vi etablerer en decideret målrettet sektion til det nye forretningsområde. Markedet for større rækkehusprojekter til udlejning har udviklet sig meget de seneste år og der er mange projekter under planlægning. Samtidig oplever vi en stigende efterspørgsel fra vore eksisterende kunder som pensionskasser, investeringsfonde og udviklingsselskaber. Vi har ansat flere medarbejdere med baggrund i typehus- og rækkehusbranchen. Nu søger vi så en sektionsdirektør til at stå i spidsen for udvikling af sektionen, lyder det i en pressemeddelelse fra administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen.

Ser stort potentiale

JCN-direktøren fortæller, at de ikke går ind i et nyt marked uden at have som mål at blive blandt de bedste og have en vis markedsposition.

- Det er filosofien bag vores måde at drive virksomhed på. Hvis det blot skal være en niche, er det bedre blot at udbygge vores eksisterende kerneområde endnu mere, siger han.

Ambitionerne er fortsat intakte hos totalentreprenøren med baser i Vildbjerg, Aarhus og København. Dannelsen af sektionen til rækkehuse får ikke betydning for vækstambitionerne for kerneområdet »etageboliger«. Her ønskes fortsat vækst – men kontrolleret vækst, som igennem de seneste otte år har været varemærket for driften af JCN Bolig.

Udvidelsen med en ny sektion sker samtidig med, at markedet og samfundet generelt går en usikker tid i møde.

- Det ændrer dog ikke ved, at vi fortsat ser et stort potentiale inden for rækkehusmarkedet. Man kan omvendt sige, at vi med denne satsning får en bredere produktpalette og dermed bliver mindre sårbar overfor udsving i markedet. Vi har det rette produkt. Konceptet er blevet prøvekørt på den første ordre, som er på vej i ordrebogen. Vi ved derfor med sikkerhed, at vi kan ramme markedet med det rette prisniveau. Og det bliver med det kvalitetsniveau samt blik for kvalitetssikring og arbejdsmiljø, der er en selvfølge i JCN Bolig, siger han.

Vil dække hele landet

Vildbjerg-firmaet ønsker med udgangspunkt i de aktuelle primære markeder i Midt- og Østjylland samt Sjælland også her at have den primære aktivitet på rækkehuse, men ønsker ellers at dække Danmark som helhed. Dermed kan JCN Bolig levere alt i boligbyggeri til BtB-kunder. Alt fra rækkehuse, ferieboliger, ungdomsboliger, etageboliger samt renovering af boliger.

JCN Bolig beskæftiger i dag 135 medarbejdere. Heraf 70 håndværkere indenfor fagene tømrer og beton. De øvrige 65 ansatte funktionærer er primært beskæftiget med projektledelse. Firmaet forventer inden sommerferien at kunne præsentere den nye »sektionsdirektør for rækkehuse«, som skal stå i spidsen for satsningen.

Indlæser debat